Vasmacska Terasz - esküvő

Esküvő a Vasmacska Teraszon

Az Életed Nagy Napja.

A nap, amire örökké emlékezni fogsz…

Tökéletesnek kell lennie!

Vendéglista, esküvői ceremónia, esküvői menü, italkínálat, műsor, zenekar… és még sorolhatnánk. Rengeteg a tennivaló egy ilyen fontos esemény előtt. Pedig ennek az alkalomnak hibátlannak kell lenni… Mondd csak, segíthetünk? 🙂

A Vasmacska Terasz rutinos esküvő rendező helyszín. Éttermünk kint és bent is remek adottságokkal rendelkezik családi, baráti, üzleti rendezvények lebonyolítására. Olyan környezetben vagyunk, ami egyszerűen elbűvölő.

Vajon hány étterem mondhatja el magáról, hogy saját kikötője van? A naplemente már csak bónusz ehhez a látványhoz…

A nyári időszakban a varázslatos Duna-part biztosítja a mindig romantikus hangulatot, a hatalmas szabadtéri teraszunk ideális helyszín táncmulatságra, vagy nagyobb vendégsereg befogadására.

A Vasmacska Terasz és a szabadtéri fedett terület összesen 300 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Az étterem belső terme 50-100 fős rendezvényekhez tökéletes helyszínt nyújt: VIP teremként, vagy kisebb önálló rendezvényterem céljára is alkalmas.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
és válaszok esküvő témában

Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött segítséget szeretnénk nyújtani az esküvő szervezésével járó bonyodalmak elkerülésére, ezért összegyűjtöttünk néhány praktikus kérdést és választ, hogy megspóroljunk számodra néhány plusz kört a szervezés során.

A helyszín bérlés mit tartalmaz?

Az étterem bérlés díja függ attól, hogy pontosan milyen rendezvényre, milyen feltételekkel bérled ki. Ennek értelmében lehetőség van csak a belső terem bérlésére, a teraszon történő rendezvény rendezésére, valamint a szabadtéri teraszon történő esemény rendezésére. Mindegyik verzió esetében lehetőséget tudunk biztosítani zártkörű esemény tartására is, ezt jellemzően fogyasztási limithez kötjük.

A helyszín esküvőre történő bérlése magában foglalja a megállapodáskor – a vendégek számától függő személyzet és berendezés, valamint igény esetén dekoráció díját is.

A Vasmacska Terasz esküvői ajánlata: Amennyiben a megrendelés legalább 1500000 Ft értékű, a Vasmacska Teraszon kizárólagosságot biztosítunk és a teljes összeg lefogyasztható.

Meddig tarthat a lakodalom?

A helyszín lekötésekor mindig rögzítjük, hogy meddig tervezi az ifjú pár a lakodalmat. Az eddig az időintervallumig tartó időszakra vonatkozik a bérlés: a helyszín, a személyzet és a szolgáltatás rendelkezésre állása.
Természetesen előfordulhat, hogy a hangulat kiváló és a tervezettnél tovább tartana a rendezvény. Erre az esetre felárat számolunk fel. Kérjük, ennek mértékéről előzetesen egyeztessetek.

Hány vendég fér el kényelmesen?

A Vasmacska Terasz és a szabadtéri fedett terület összesen 300 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Az étterem belső terme 50-100 fős rendezvényekhez tökéletes helyszínt nyújt.

Az asztalok és székek elrendezésétől függően:

Körasztalos ültetés esetén:

Étterem: 50 fő
Fedett terasz: 100 fő
Szabad terasz: 150 fő

Koktélfogadás / állófogadás esetén:

Étterem: 50 fő
Fedett terasz: 100 fő
Szabad terasz: 150 fő

Színházi ültetés esetén:

Étterem: 50 fő
Fedett terasz: 100 fő
Szabad terasz: 150 fő

A számlát mikor és hogyan kell rendezni?

Az esküvői számla nagyobb részét előre szükséges fizetni. Ez fedezi a vendégek számára biztosított teljes menü költségét, valamint a helyszín bérleti díját, a berendezés és személyzet biztosítását. Erre átutalással, készpénzben és bankkártyával is lehetőség van.

Az előzetesen megbeszélt esküvői menün felül történő fogyasztás a helyszínen fizetendő. Erre lehetőség van készpénzen és bankkártyával egyaránt.

Ha esik az eső, elmarad az esküvő?

Éttermünk fedett teraszos jellegéből adódóan, amennyiben az eső nem jelent viharos szelet is, nem jelent problémát a csapadék a teraszokon sem.

Amennyiben az esküvőre viharos időjárás várható, érdemes felkészülni alternatív megoldásokra is.

Zártkörű a rendezvény?

Az esküvő rendezhető a Vasmacska Teraszon zártkörű eseményként is. Ennek feltétele legtöbbször fogyasztási limithez kötött. Ennek többlet költségéről érdeklődjön kollégáinktól.

VASMACSKA TERASZ EXTRA AJÁNLAT:

Amennyiben a megrendelés legalább 1500000 Ft értékű, a Vasmacska Teraszon kizárólagosságot biztosítunk és a teljes összeg lefogyasztható.

A helyszínen is tartható a szertartás?

Természetesen igen.

Nagyon romantikus környezetet nyújthat az egyházi és polgári szertartáshoz is a Duna-part és a csodás zöld környezet.

Saját italt, ételt be lehet vinni?

Ez minden esetben egyedi megállapodás kérdése.

Az általunk nyújtott szolgáltatás az étterem jellege miatt elsősorban teljes ellátásra vonatkozik.

Természetesen az esküvői torta és házi sütemények, valamint a nagypapa házi pálinkája külön megállapodás szerint behozható. Erről mindig előre egyeztessetek kollégáinkkal.

Rendezvényszervező segítségét igénybe vehetem?

A Vasmacska Teraszt a Complet Event & Party Service üzemelteti. Rendezvényszervező cégünk több mint 25 éves gyakorlattal rendelkezik.
Kérd segítségünket az ötletelésben, a tervezésben, dekorációban, cateringben, szórakoztató programok, élő zene szervezésében és a teljes esküvő koordinációban is. Nincs olyan terület, amelyben nem tudunk segíteni.

Vasmacska Terasz - esküvő

Körasztalos ültetés esetén:

Terasz 80 fő
Plázs 200 fő
Terasz + Plázs 280 fő
Belső terem 50 fő

Koktélfogadás / állófogadás esetén:

Terasz 120 fő
Plázs 300 fő
Terasz + Plázs 300 fő
Belső terem 100 fő

Színházi ültetés esetén:

Terasz 100 fő
Plázs 200 fő
Terasz + Plázs 300 fő
Belső terem 80 fő

VASMACSKA TERASZ EXTRA AJÁNLAT:

Amennyiben a megrendelés legalább 1500000 Ft értékű, a Vasmacska Teraszon kizárólagosságot biztosítunk és a teljes összeg lefogyasztható.

Kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot!

Email: vasmacskaterasz@gmail.com
Telefon: +36 30 413 4334