DUNA EVENT

– egy igazán stílusos rendezvényhelyszín –

DUNA EVENT rendezvényhajó

Romantikus álomesküvő vízparton, emlékezetes céges rendezvény egy izgalmas, modern, parádés rendezvény helyszínen…

Ez a formás rendezvényhajó pont erre született!

A Duna Event állóhajó a Budafoki Kikötőben, a Vasmacska Terasznál horgonyoz. Ez a Dunán ringatózó, kétszintes üvegpalota a budafoki Duna-part dísze, varázslatos látványt nyújt.

A 110 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas Duna Event Lounge terme nem csak nagyszabású rendezvények, gálavacsorák, céges partik megrendezésére kiváló, hanem romantikus esküvők ideális rendezvényhelyszíne is.

A Lounge-ból lépcső vezet a teraszra, amely parádés környezetet biztosít nyár esti partik és esküvői szertartások megtartására.

A rendezvényhajón két kisebb terem is helyet kapott, amelyek a rendezvény jellegétől függően tökéletesen alkalmasak öltözőszoba, gyerekfoglalkoztató, vagy társalgó kialakítására.

Ügyfeleink mondták

“Sok helyszínt megnéztünk az esküvő előtt, végül a Duna Eventet választottuk. Minden vendégünk el volt ájulva, mennyire különleges helyen rendeztük meg az esküvőnket. Annyira romantikus volt…”

Szirmainé Kovácsovics Edina

“Köszönjük a remek ajánlást, tökéletesen bevált a Duna Event. Igyekszünk minden évben más helyszínre vinni a vállalati évfordulós rendezvényünket, de a mostani után elgondolkodtunk, ne teremtsünk-e hagyományt ezzel a rendezvényhajóval. Nagyon szuper volt minden. A kollégák a naplementés koktélpartyt imádták legjobban a teraszon.”

Terczel Bernadettmarketing vezető

“Az aranylakodalmunkat szerettük volna valami szép környezetben megünnepelni. A gyerekeink leptek meg bennünket ezzel a romantikus hellyel. Elbűvölő panorámás hajó a kedvenc Duna-partunkon…”

Abonyi Ferenc

Megálmodod, együtt megtervezzük a legapróbb részletekig, mi pedig segítünk megszervezni, koordináljuk és emlékezetessé tesszük! Gondoskodunk róla, hogy minden stimmeljen azon a bizonyos különleges napon!

Kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot!

Email: ajanlat@complet.hu
Telefon: +36 30 201 5609